Суспільство

У зоні ООС під час планових занять загинув військовий з Бердичівського району

14 May 2020, 17:08

У зоні проведення ООС під Краматорськом 13 травня загинув військовий Дмитро Кузьменко з села Райки Беердичівського району Житомирсьткої області.

Про це повідомили 14 травня у Facebook на сторінці «Свята Та Будні Райківчан».

«Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула сьогодні наше село. Велике горе прийшло в родину райківчан Кузьменків Галини та Павла .У зоні ССО загинув їхній син, наш земляк - Кузьменко Дмитро Павлович. Дмитрові не було ще й тридцяти...», – йдеться у повідомленні.

Інформація про загибель двох військових під час планових навчань в зоні ООС 14 травня з'явилась на сторінці Операції об’єднаних сил у Facebook. Однак, прізвища загиблих не вказано.

«Вчора, 13 травня, під час планових занять в районі проведення операції Об’єднаних сил загинуло два військовослужбовця. На місці події працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з’ясовуються. Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів», – йдеться у повідомленні.

На сторінці у Facebook Ліцею імені Героїв Крут у Львові 14 травня розмістили допис про те, що під Краматорськом загинув випускник ліцею Андрій Супріган та сержант Дмитро Кузьменко.

«Із зони проведення ООС наспіла трагічна звістка. Вчора, 13 травня біля Краматорська трагічно загинули два військовослужбовці: наш випускник, заступник командира військової частини майор Супріган Андрій Валерійович, а також ще один військовослужбовць сержант Кузьменко Дмитро Павлович», – йдеться у повідомленні.

За інформаццією, опублікованою на сайті Житомирської ОДА, Дмитро Кузьменко загинув у зоні проведення АТО/ООС під Краматорськом. Служив за контрактом в одній із військових частин Бердичева.

Прощання з Героєм відбудеться в суботу, 16 травня, о 12.00 в селі Райки Бердичівського району.

Як повідомляв Житомир.info,13 травня від кулі снайпера загинув 24-річний військовий Новоград-Волинського 12 окремого полку оперативного забезпечення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Райки ООС військовий навчання  
Матеріали по темі