Культура

Флешмоби, лекції, віртуальні екскурсії та конкурси – у Житомирській області цьогоріч Дні Європи святкуватимуть онлайн

15 May 2020, 12:09

У Житомирській області цього річ Дні Європи, які традиційно відзначають в середині травня, святкуватимуть онлайн через карантин.

Відповідне розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення Дня Європи в області у 2020 році в режимі онлайн» від 8 травня опублікували на сайті ОДА

«Затвердити план заходів з підготовки та відзначення Дня Європи у Житомирській області у 2020 році в режимі онлайн. Структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадміністраціям,рекомендувати міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам, обласним установам та організаціям: забезпечити виконання плану заходів», – йдеться у розпорядженні.

У програмі заходів: відкриті онлайн лекції, дискусійний майданчик «Європейська інтеграція України: виклики та перспективи», відео-флешмоби, організований представництвом ЄС в Україні, онлайн-флешмоб «Україна та ЄС- долаємо вірус відповідально», оголошення переможців конкурсу шкільних євро клубів на кращеесе на тему «Україна – серце Європи», конференції, презентація фахового англомовного журналу, онлайн-засідання гуртка-лабораторії філологічних студій, проведення онлайн тематичних годин, конкурс учнівських творів, майстер-класи, віртуальні виставки та екскурсії.

Заходи триватимуть до кінця травня.

Нагадаємо, у минулому 2019 році День Європи відзначали 18 травня. На святкування та тематичний фестиваль у Житомирі тоді планували використати понад пів мільйона гривень.

Як повідомляв Житомир.info, день Європи у Житомирі цього року теж святкуватимуть онлайн: замість фотозон – селфі в креативній масці, домашній Eurovision та конкурс малюнків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дні Європи святкування онлайн розпорядження Бунечко  
Матеріали по темі