Події

На трасі у Житомирській області нетверезий водій ЗАЗ, якого патрульні зупинили як свідка, пропонував хабар

15 May 2020, 13:28

Близько 1-ї години ночі 15 травня на автодорозі Київ — Ковель у Житомирській області патрульні зупинили ЗАЗ аби залучити водія, як свідка для оформлення адміністративних матеріалів на водія іншого автомобіля, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Але «свідок» і сам був напідпитку та пропонував патрульним хабаря.

Про це 15 травня повідомили на сторінці патрульної поліції у Facebook.

«Під час спілкування з водієм, патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянин погодився в присутності двох свідків пройти освідування на стан сп'яніння на місці зупинки.
Як наслідок патрульними зафіксовано результат 0.46 проміле. Надалі, з метою уникнення адміністративної відповідальності водій автомобіля ЗАЗ запропонував патрульним поліцейським неправомірну вигоду. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Малинського відділку поліції», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня у Житомирі патрульні затримали водія, що який скоїв ДТП, залишив місце події та намагався уникнути відповідальності за допомогою хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП хабар патрульні свідок  
Матеріали по темі