Події

У селі Житомирської області горіли гаражі: вогонь знищив автомобіль, два мопеди і три велосипеди

16 May 2020, 12:41

У Малинському районі Житомирської області 15 травня сталася пожежа одразу у трьох гаражах, вогонь спопелив три механічні транспортні засоби і три велосипеди.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

15 травня, о 15:49 год., до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння декількох господарчих будівель в с. Гамарня Малинського району.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплено будівлі двох дерев’яних гаражів, що розташовані впритул один до одного. До того ж, існувала реальна загроза подальшого розповсюдження пожежі ще на три гаражі, які розміщені по обидва боки від перших двох. Зусиллями рятувальників о 16:13 пожежу було локалізовано та о 18:20 – ліквідовано. Вогнем знищено два дерев’яні гаражі, автомобіль Ford Transit, що знаходився в одному з них, а також два мопеди, три велосипеди та речі домашнього вжитку з іншого гаража», – йдеться у повідомленні.

Однак завдяки оперативним діям фахівців ДСНС вдалося врятувати від повного знищення вогнем двоповерховий цегляний гараж, в якого знищено дах та пошкоджено стіну. А також вдалося відбити вогонь від ще двох гаражів, які залишилися повністю неушкодженими. Загиблих та травмованих немає.

До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Причина пожежі та її остаточні обставини встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2020 року в селі Містечко Брусилівського району Житомирської області сталася пожежа в гаражі: згоріла будівля і автомобіль у ній, вогонь ледь не перекинувся на сусідську дачу та хату господаря гаража.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС гараж Малинський район  
Матеріали по темі