Події

​Поліція розшукує водія, який на Audi вночі збив пішохода у Коростені

18 May 2020, 12:12

У Коростені 17 травня близько 01:00 на вул. Героїв Чорнобиля Audi збила пішохода. Водій з місця ДТП втік і його розшукують поліцейські.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Audi», рухаючись центральною вулицею м. Коростеня, здійснив наїзд на 21-річного пішохода. У результаті ДТП хлопець отримав травми та був ушпиталений до травматологічного відділення місцевої лікарні. Водій автомобіля поїхав з місця події. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські з’ясовують всі обставини події та встановлюють місце знаходження водія іномарки», – йдеться у повідомленні.

У поліції просять свідків або очевидців вказаної дорожньо-транспортної пригоди, які проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, звернутися до Коростенського відділу поліції за адресою: м. Коростень, вул. Грушевського, 5 або зателефонувати за номером (04142) 9-63-48 чи на спецлінію «102».

Напередодні, 16 травня у Коростені на вул. Грушевського близько 23:15год Lanos збив велосипедиста.

«Попередньо, водій автомобіля «Daewoo Lanos», 38-річний житель м. Коростеня, рухаючись від центру міста, здійснив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину. Унаслідок ДТП велосипедист, 50-річний житель Коростенського району, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення міської лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – повідомляють у поліції.


Як повідомляв Житомир.info, вночі 6 травня Opel Astra збив на смерть велосипедиста в Іванівці Житомирського району. Водій з місця ДТП втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Коростень Audi поліція  
Матеріали по темі