Суспільство

Коли в Житомирській області відновлять пасажирські перевезення вирішує обласна комісія ТЕБ та НС

22 May 2020, 11:19

Коли запрацює приміський, міжміський та внутрішньообласний транспорт у Житомирській області вирішує комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Рішення має бути сьогодні, 22 травня.

Про це 22 травня під час брифінгу в Житомирській ОДА повідомила заступниця голови Наталія Остапченко.

«Зараз в цю хвилини проходить засідання комісії ТЕБ та НС онлайн, де розглядається протокол №19 позачергового засідання обласної комісії. Одним із пунктів те, що з 22 травня будуть відновленні регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною документацією транспортного засобу, або визначеною у реєстраційних документах на цей транспортний засіб. Якщо це рішення підтримають всі члени ТЕБ та НС, які зараз в режимі онлайн проводять процедуру голосування, негайно обласним департаментом регіонального розвитку буде направлений лист всім перевізникам і в разі, якщо рішення буде позитивним, рух транспортних засобів буде відновлено буквально з завтрашнього дня», – зазначила Наталія Остапченко.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 22 травня починається «адаптивний» карантин й відстеження епідситуації за трьома ознаками. Одним з етапів пом’якшення є відновлення міського, приміського та внутрішньо обласного транспорту. 19 травня прем'єр-міністр Денис Шмигаль обіцяв відновити рух приміського транспорту з 22 травня, роботу дитсадків - з 25 травня, а міжобласні перевезення – з 1 червня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перевезення пасажири транспорт карантин  
Матеріали по темі