Здоров'я

​Від коронавірусу померла жителька Житомирського району, всього в області вже 14 летальних випадків

25 May 2020, 11:07

У Житомирській області зафіксований 14 летальний випадок від коронавірусу. 24 травня померла 69-річна жителька смт Новогуйвинське.

Про це 25 травня під час брифінгу в Житомирській ОДА повідомив голова Віталій Бунечко.

«На жаль ми маємо 14 летальний випадок. Вчора у Житомирському районі померла жінка 69 років. У другій половині дня поступила в лікарню і фактично за три години жінка згоріла. Ми висловлюємо співчуття рідним та близьким», – сказав Бунечко.

На сайті Житомирської РДА з’явилась інформація, що жінка з смт Новогуйвинське.

«24 травня у Житомирському районі зафіксовано ще один летальний випадок унаслідок захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19. Від ускладнень, викликаних хворобою, померла жителька смт Новогуйвинське 1951 року народження, яка лікувалася амбулаторно. Діагноз було підтверджено 21 травня», – йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info головний санітарний лікар області повідомив, що в родині з Новогуйвинського у чоловіка і жінки діагностувала коронавірус 21 травня, чоловік погодився на госпіталізацію, а жінка відмовилася.

Також на брифінгу начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик розповів, що в лікарнях перебувають 6 пацієнтів у відділеннях інтенсивної терапії.

«На сьогоднішній день у нас знаходиться в стаціонарах 40 пацієнтів, тенденція іде до зменшення. У нас шестеро пацієнтів, які потребують лікування у відділеннях інтенсивної терапії. З шести – четверо отримують кисневу підтримку, один пацієнт крайнє важкий, на штучній вентиляції легень. За період з 22 травня у нас ще захворіли троє медичних працівників, загальний стан їх задовільний, вони знаходяться на амбулаторному лікуванні. На сьогоднішній день троє діток теж знаходяться на стаціонарному лікуванні, загальний стан дітей теж задовільний», – зазначив Микола Суслик.

Нагадаємо, 20 травня в області зафіксований 13 летальний випадок від коронавірусу – помер 54-річний житель Коростишева.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9.00 25 травня в Україні лабораторно підтверджено 21245 випадків COVID-19, з них виявлено упродовж доби – 259 нових випадків. У Житомирській області за добу підтвердили 14 нових випадків коронавірусу, всього одужали майже 300 пацієнтів.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест смерть новогуйвинське  
Матеріали по темі