Події

Орендарю ставка, який у Житомирській області застрелив сімох чоловіків, призначать психіатричну експертизу

25 May 2020, 11:26

58-річному Анатолію Захаренку, якого підозрюють у вбивстві 7 людей, скоєному в селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області, призначать судово-психіатричну експертизу.

Про це 25 травня під час щоденного онлайн-брифінгу повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

«Розпочати наш пресбрифінг я хочу з (коментаря про) страшну подію, яка відбулася в ніч з четверга на п’ятницю (22 травня, – ред.), про вбивство семи людей, що сталося у Попілнянському районі Житомирської області. Хочу сказати, що підозрюваний затриманий, йому найближчим часом буде призначено психіатричну експертизу», – поінформував Віталій Бунечко.

Він також спростував відомості про те, що вбивство людей нібито пов’язане з затриманням начальника поліції Попільнянського району, який щомісяця брав хабарі з підприємця Анатолія Захаренка.

«Хочу відкинути ті маніпуляції, які стосуються документування хабаря начальника Попільнянської поліції. Вбивство практично доведено. Вбивство цих людей не мало жодного відношення до фактів документування начальника поліції», – запевнив голова ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Новоселиця Попільнянського району 22 травня 2020 року вночі орендар ставу застрелив сімох киян, які приїхали порибалити. На місці події вилучили п’ять одиниць зареєстрованої зброї, серед яких – рушниця, що належить орендарю ставки. Також стало відомо, що у чоловіка, який розстріляв сімох людей, начальник поліції вимагав хабар: ввечері 21 травня Нацполіція повідомила про викриття на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди начальника поліції одного з районів Житомирської області, який за невтручання у діяльність, пов’язану з розведенням риби, вимагав у 58-річного чоловіка щомісяця 10 тис. грн.

Ввечері 22 травня орендарю ставка, який з мисливської рушниці застрелив сімох чоловіків, серед яких троє - військовослужбовці Нацгвардії, повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Поліція виклала відео огляду місця події.

23 травня у Житомирі взяли під варту 58-річного Анатолія Захаренка, якого підозрюють у вбивстві 7 людей під час нічної стрілянини на березі ставу в селі Новоселиця: відповідну ухвалу 23 травня прийняв Корольовський районний суд міста Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство орендар Попільнянський район  
Матеріали по темі