Події

​Поблизу Коростишева патрульні виявили мотоцикл, який два роки тому вкрали в Італії

25 May 2020, 15:25

Уночі на 116 км траси Київ-Чоп патрульні виявили покинутий мотоцикл. Перевірка транспортного засобу по базі Інтерполу виявила, що даний мотоцикл був викрадений в Італії у 2018 році.

Про це 25 травня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області на своїй сторінці у фейсбук.

«Мотоцикл, викрадений в Італії, патрульні виявили в Житомирській області. 24 травня, близько 23-ї години, на 116 км автодороги "Київ — Чоп" інспектори патрульної поліції помітили покинутий транспортний засіб мотоцикл Ducati. Патрульні оглянули мотоцикл, звірили номери агрегатів згідно з базою даних "Інтерпол". З'ясувалось, що транспортний засіб перебуває у міжнародному розшуку. Мотоцикл був викрадений в Італії у 2018-му році. На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події», - повідомили в патрульній поліції.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що покинутий мотоцикл виявили на Коростишівській об’їзній.

«Подія сталася на об’їзній Коростишева. Особи, яка керувала даним транспортним засобом, на місці події не було виявлено. Тож патрульні забезпечили охорону місця події, а згодом надали допомогу слідчим у супроводженні транспортного засобу до Коростишівського відділку поліції», - повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня 2020 Київська митниця повідомила, що на митний пост «Житомир» для оформлення прибув ексклюзивний спорткар BMW M5. За поданими документами вартість цього автомобіля преміумкласу зі швейцарською реєстрацією становила 63,7 тис. євро, або 1,7 млн грн. Проте митники виявили підробку документів, тож на власника автомобіля тепер чекає чималий штраф та конфіскація транспортного засобу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотоцикл крадіжка угон Інтерпол розшук  
Матеріали по темі