Влада

Позачергова сесія Житомирської міськради проходить «у закритому режимі», але з великою кількістю поліції та людьми з плакатами

26 May 2020, 09:33

Позачергова сесія Житомирської міської ради 26 травня розпочала свою роботу після 9:00.

Попри анонсований закритий режим проведення, депутат Любов Цимбалюк в чергове обурилась значною кількістю поліції в приміщення міської ради в день проведення сесії.

«Мене знову обурила та кількість поліції, яка сьогодні знаходиться у міській раді. Можна тут мати один наряд, який буде забезпечувати порядок? А якщо буде необхідність, то давайте викличемо наряд, як викликають житомиряни, і почекаємо, коли вони приїдуть. І тоді зрозуміємо, що відбувається з поліцією», - сказала Любов Цимбалюк.

Мер Сергій Сухомлин відповів, що підтримує пропозицію, але ніяких розпоряджень з цього приводу не надав.

На сесії присутні 29 депутатів з 42.

Нагадаємо, після введення карантинного режиму сесії міської ради проходять у закритому режимі – з онлайн-трансляцією та без участі сторонніх осіб. Натомість 26 травня біля президії знаходяться кілька людей з плакатами, які виступають проти будівництва АЗС мережі UPG на проспекті Незалежності.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії Житомирської міської ради, у порядку денному якої було два питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія поліція Цимбалюк  
Матеріали по темі