Події

У Житомирі двоє неповнолітніх пограбували 20-річного хлопця

27 May 2020, 09:27

Двох неповнолітніх парубків правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до пограбування житомирянина. Усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

Про це 26 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія мала місце уночі 20 травня. До Житомирського відділу поліції звернувся 20-річний житель обласного центру, який повідомив, що близько 2 години невідомі молодики на одній з міських вулиць вдарили його та обібрали, викравши 2 тисячі гривень», – йдеться у повідомленні.

Через темну пору доби чоловік не зміг чітко розгледіти своїх кривдників, однак повідомив оперативникам окремі прикмети.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж) КК України.

У результаті проведених заходів працівники кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП встановили, що до злочину можуть бути причетні місцеві жителі віком 16 та 17 років. Під час їх перевірки підозри правоохоронці підтвердились. Обидва парубка свою вину визнали. Відібрані у чоловіка гроші вони встигли витратити на власні потреби.

Нині у ході подальшого розслідування обох молодиків перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень у Житомирі.

За чинним законодавством за відкрите викрадення майна із застосуванням насильства може загрожувати від 4 до 6 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2020 року на вулиці Київській у Житомирі грабіжник напав на жінку та відібрав у неї сумку. 34-річного житомирянина, підозрюваного у пограбуванні, затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування напад грабіж грабіжник  
Матеріали по темі