Події

У Житомирі судили жінку за дрібне хуліганство відносно сусідів і насильство над чоловіком

28 May 2020, 14:18

У Житомирі суд розглядав адміністративну справу щодо жінки, яка скоїла дрібне хуліганство відносно сусідів, а також вчинила домашнє насильство щодо чоловіка.

Постанова Корольовського районного суду м. Житомира стосовно адміністративного правопорушення, що посягає на громадський порядок і громадську безпеку, у Єдиному державному реєстрі судових рішень була оприлюднена 22 травня.

«ОСОБА_1 05 березня 2020 року о 16 год. 35 хв., на сходинковому майданчику 2-го під`їзду (…) виражалась словами брутальної лайки в бік сусідів, показувала оголені сідниці. Крім того, ОСОБА_1 24 лютого 2020 року о 08 год. 50 хв. (…) вчинила домашнє насильство відносно чоловіка, в ході якого ображала словами брутальної лайки», – йдеться у матеріалах суду.

Скріншот з постанови суду

На виклик до суду жінка не з’явилася, але при складанні матеріалів про адміністративне правопорушення свою вину визнала повністю.

Враховуючи обставини справи і особу правопорушниці, суд вважав можливим звільнити жінку від адміністративної відповідальності в зв`язку із малозначністю скоєного.

Отже, суд постановив «ОСОБА_1 визнати винною у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. ст. 173, 173-2 ч. 1 КпАП України та звільнити її від адміністративної відповідальності в зв`язку із малозначністю скоєного, обмежившись усним зауваженням. Провадження по справі закрити».

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня 2020 року в Єдиному державному реєстрі судових рішень була оприлюднена постанова про дрібне хуліганство у Попільнянському районі Житомирської області: вчительку однієї з сільських шкіл оштрафували за оприлюднене у вайбер-групі фото в оголеному вигляді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд хуліганство  
Матеріали по темі