Події

​У Коростені поліція розслідує вбивство через необережність: під час вуличного конфлікту 33-річний чоловік впав і отримав смертельну травму

28 May 2020, 15:58

У реанімації коростенської лікарні помер 33-річний чоловік. Причиною смерті стала травма голови, яку чоловік отримав кілька днів тому під час сутички зі знайомим.

Про це 28 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«24 травня до коростенської лікарні було доставлено непритомного місцевого жителя із травмою голови. За кілька днів чоловік помер. Поліцейські встановили, що він отримав тілесні ушкодження під час вуличного конфлікту зі знайомим. Нині у рамках кримінального провадження триває встановлення всіх обставин», - йдеться у повідомленні.

До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про доставляння до реанімаційного відділення 33-річного жителя райцентру. Лікарі діагностували у пацієнта кому, відкриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження голови. На жаль, 27 травня чоловік помер.

У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що вночі 22 травня між померлим та 40-річним місцевим жителем на вулиці виник конфлікт. У ході з’ясування стосунків старший завдав удар молодшому опоненту в обличчя, внаслідок чого той упав та вдарився головою об асфальтове покриття.

«Нині слідчі продовжують досудове розслідування за ст. 119 (Вбивство через необережність) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2020 у Коростені з кар’єру дістали тіло 27-річного чоловіка, якого два тижні розшукували рідні. Поліція встановила, що 21 квітня між знайомими молодиками виникла сутичка, у ході якої одному з учасників бійки розбили голову. Травма виявилась для нього смертельною, позбавитись тіла вирішили, втопивши у водоймі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка удар травма кома падіння Коростень вбивство через необережність  
Матеріали по темі