Події

У Житомирській області знову активізувались шахраї, які від імені податківців пропонують перерахувати гроші

29 May 2020, 15:09

У Житомирській області стали частішими спроби шахраїв злочинним шляхом заволодіти грошовими коштами громадян та підприємців.

Про це 29 травня у Facebook повідомив відділ з питань запобігання та виявлення корупції головного управління ДПС у Житомирській області.

«Так, в одному з районів області зафіксовано випадок телефонних дзвінків з номерів +380(68)282-27-58, +380(98)203-27-43, від невідомих осіб, які звертались з проханням передзвонити до керівництва одного з районних ДПІ для вирішення проблем та надання допомоги за телефоном +380(98)084-40-48, та, представляючись працівниками податкової служби, пропонували підприємцям перерахувати кошти начебто для потреб податкового органу», – йдеться у повідомленні.

Головне управління наголошує, що посадові особи органів ДПС області діють виключно в межах повноважень та не можуть звертатись до платників з подібними проханнями.

«Якщо ви постраждали від дій аферистів або маєте інформацію про такі випадки, в жодному разі не перераховуйте кошти, а негайно повідомляйте відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Житомирській області», – закликають у податковій службі.

Повідомити головне управління можна у будь-який зручний спосіб, зокрема:
- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу:10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7;
- засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції головного управління ДПС у Житомирській області за номером телефону (0412) 418-004.

Як повідомляв Житомир.info, про шахраїв, які вимагають гроші у підприємців, представляючись податківцями, ГУ ДПС у Житомирській області попереджало і в березні 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство ошуканство ошуканець ДПС податкова  
Матеріали по темі