Місто

​ Директор житомирського водоканалу обіцяє відновити водопостачання після 19.00 години і одразу розпочати хлорування

30 May 2020, 17:50

У кранах житомирян вода може з’явитись вже після 19.00 год. 30 травня. Ремонтні бригади оперативно закінчили замінювати засувки. Ще добу вода буде придатною лише для побутових потреб, бо проводитиметься хлорування.

Про це 30 травня о16.40 год написав на своїй сторінці у Facebook директор водоканалу Андрій Нікітін.

«Відновлюємо водопостачання міста! Шановні мешканці. Щойно бригади КП "Житомирводоканал" закінчили роботи на водопровідних мережах міста. Насосні станції 1-го, 2-го та 3-х підйомів поступово починають заповнювати систему водою. Разом з цим розпочинається хлорування трубопроводів. По місту буде відкрита велика кількість пожежних гідрантів через які вода буде потрапляти назовні, для більш швидкої промивки та дезинфекції. Дякую нашим мужнім та витривалим співробітникам за швидку та якісну роботу в несприятливих погодних умовах! Дякую мешканцям за розуміння та підтримку! Орієнтовно через 3 години вода почне з'являтись в Ваших оселях», – написав Нікітін.

Нагадаємо, у Житомирі 30 травня спочатку відключать воду, а потім дезінфікуватимуть, містян просять створити запас на дві доби. Роботи планували розпочати з 00:01 год 30 травня та завершити до 23:00 год 31 травня.

Як повідомляв Житомир.info, виконком погодив відключення води у Житомирі, директор водоканалу пояснив, навіщо це потрібно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода Нікітін хлорування  
Матеріали по темі