Економіка

Аудитори провели перевірки в міській раді в Житомирській області і виявили розтрату понад 245 тисяч бюджетних коштів

31 May 2020, 10:54

Під час проведення ревізії міського бюджету та фінансово-господарської діяльності Андрушівської міської ради за період з 01.01.2017 по 31.12.2019 аудитори виявили фінансових порушень, що призвели до втрат бюджетних коштів, на суму понад 245 тис. грн.

Про це 29 травня повідомила пресслужба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Аудитори встановили завищення обсягів та вартості виконаних робіт на загальну суму понад 225 тис. грн. Зокрема, підрядником, що надавав послуги з вуличного освітлення, завищено їх вартість на понад 160 тис. грн. Під час проведення ремонтів доріг, водопровідних мереж, реконструкції котельні, прибиранні вулиць тощо підрядники завищили вартість та обсяги робіт на суму понад 65 тис грн. Окрім того, усупереч договірним умовам про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Андрушівки замовники будівництва несвоєчасно сплатили понад20 тис. грн до спеціального фонду міського бюджету. Ужитими заходами наразі забезпечено усунення виявлених порушень на суму понад 71 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

За результатами ревізії складено 1 протокол про адміністративне правопорушення. Міському голові надіслано обов’язкові для виконання вимоги щодо усунення виявлених ревізією порушень. Про результати ревізії повідомлено правоохоронні органи.

Як повідомляв Житомир.info 14 квітня, аудитори провели ревізію в житомирському бюро судмедекспертизи облради та виявили порушень на 1 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудитори Андрушівка міська рада розтрата  
Матеріали по темі