Здоров'я

​У житомирській обласній лікарні, де коронавірус виявили у 19 медпрацівників та 7 пацієнтів, закрили три відділення

1 June 2020, 11:08

В житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського через спалах коронавірусу закрили три відділення: хірургічне, кардіохірургічне та відділення інтенсивної терапії №3.

Про це 1 червня на брифінгу в Житомирській ОДА повідомив начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик.

«На сьогоднішній день шляхом ПЛР-дослідження діагностовано інфікування уже 19 медичних працівників та 7 пацієнтів, які перебували на лікуванні у хірургічному відділенні обласної лікарні. На сьогоднішній день закриті на карантин хірургічне відділення, кардіохірургічне, де також є випадок інфікування серед медичного персоналу, та відділення інтенсивної терапії №3», - розповів Микола Суслик.

За його словами, пацієнти, які потребують ургентної допомоги, направляються у міські лікарні Житомира.

«У штатному режимі працюють у нас міські лікарні, де надається ургентна допомога. За суботу-неділю таких пацієнтів поступило 13 осіб, яким була надана ургентна допомога», - додав начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА.


Загалом станом на ранок 1 червня в Житомирській області виявлено 167 хворих на коронавірус медичних працівників, двоє з них – середньої важкості, знаходяться на стаціонарному лікуванні в інтенсивній терапії.

Нагадаємо, 29 травня на карантин закрили хірургічне відділення житомирської обласної лікарні, де на той момент було виявлено 16 хворих на коронавірус медичних працівників.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 1 червня в Житомирській області виявлено 742 випадки COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус обласна лікарня медик  
Матеріали по темі