Економіка

​ПриватБанк знизив кредитні ставки для бізнесу Житомирщини

1 June 2020, 13:05

Понад 1500 бізнесменів Житомирщини вже отримали зниження кредитних ставок за програмами фінансування бізнесу від найбільшого банку країни. З 25 травня ПриватБанк знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування малого бізнесу та середнього бізнесу. Таке безпрецедентне рішення для українського ринку покликане допомогти бізнесу подолати фінансові наслідки карантину. Антикризові умови фінансування підприємців діятимуть до кінця 2020 року.

«Заходи з боротьби з коронавірусом нікого не залишили осторонь, а особливо карантин позначився на малому бізнесі, — розповідає директор Житомирського РУ ПриватБанку Вадим Хиля. - Рішення ПриватБанку про зниження кредитних ставок — це дієвий крок задля максимальної підтримки підприємництва, що зараз потребує допомоги. Всі наші клієнти малого бізнесу уже сьогодні можуть отримати фінансування за зниженими ставками, а клієнтам, що вже користуються кредитними програмами банку, розмір кредитної ставки буде зменшено автоматично».


Зниження вартості кредитних ресурсів впроваджується за всіма програмами підтримки малого бізнесу, як інвестиційними кредитами, так й програмами лізингу та фінансування оборотних коштів, за виключенням клієнтів, яким вже надані «кредитні канікули» чи реструктуризацію боргу, або які мають прострочену заборгованість. Для кредитування за зниженими ставками підприємцям не треба заповнювати заяви, збирати документи чи відвідувати відділення банку. На сьогодні на Житомирщині кредитування за новими умовами вже отримали понад 300 юридичних осіб та близько 1200 клієнтів-підприємців.

Нагадаємо, за даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у 2019 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 57% українських юридичних осіб та 76% приватних підприємців.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватбанк кредитні ставки  
Матеріали по темі