Події

​Військового житомирської 95-ї бригади знайшли мертвим у Херсонській області

1 June 2020, 14:34

У Херсонській області 1 червня знайшли мертвим військового 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Попередня версія – самогубство.

Про це 1 червня повідомили на сторінці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України у Facebook.

«Сьогодні, 1 червня 2020 року близько 11.00 ранку, на Херсонщині було виявлено тіло військовослужбовця одного із підрозділів нашої військової частини з вогнепальним пораненням. За попередньою версією слідства – самогубство. На місці події працюють представники Військової служби правопорядку у Збройних Силах України та правоохоронних органів. Тривають слідчі дії. Командування військової частини висловлює співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця», – йдеться у повідомленні.

Напередодні, 31 травня на сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у Facebook опублікували інформацію про зникнення військовослужбовця 95-ї окремої десантно-штурмової бригади в районі тимчасово окупованого Кримського півострова.

«Вчора 30 травня 2020 року, близько п’ятої години ранку, на одному із об’єктів в районі тимчасово окупованого Кримського півострова було виявлено відсутність військовослужбовця 95 окремої десантно-штурмової бригади. Від моменту виявлення зникнення військовослужбовця відразу були вжиті пошукові заходи, проте результатів вони не дали. За попередньою інформацію, військовослужбовець міг бути викрадений. Неподалік місця розміщення військовослужбовців були виявлені сліди боротьби. Наголошуємо, що особовий склад, який задіяний до несення служби в даному районі – має при собі зброю, боєприпаси та засоби радіозв’язку. На спостережних постах чергує кілька військовослужбовців. Амуніція та зброя зниклого військовослужбовця – в наявності. Решта обставин та деталей з’ясовуються, тривають слідчі (розшукові) дії співробітниками правоохоронних органів», – йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info в 95-й бригаді уточнили, що зник військовий з Рівненської області.

«Хлопець з Рівненської області, дату народження і прізвище поки назвати не можемо. Служив у одному з підрозділів 95 бригади, яка зараз знаходиться там і виконує завдання. Однією із версій є викрадення. На місці знайшли речі військового, автомат. Всі деталі встановлює слідство», – сказав начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України майор Валентин Шевченко.

Як повідомляв Житомир.info, 13 травня у зоні ООС під час планових занять загинув військовий з Бердичівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий 95 бригада Херсонська область  
Матеріали по темі