Події

​У центрі Житомира поліція знайшла викрадений ВАЗ, у якому спав п’яний викрадач

1 June 2020, 15:44

Уночі 30 травня у селі Заможне Житомирського району викрали ВАЗ, власник якого залишив ключі в салоні авто. Транспортний засіб, у якому спав 24-річний викрадач, виявили на одній з центральних вулиць Житомира.

Про це 1 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Поліцейські розшукали жителя Житомирського району, який викрав автомобіль. Уночі 30 травня до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння ВАЗ -2104 в одному з сіл району. Вже за кілька годин правоохоронці розшукали причетного до правопорушення в обласному центрі – нетверезий чоловік спав у чужій автівці. У рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин», - йдеться у повідомленні.

Майже опівночі 30 травня до Житомирського районного відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про незаконне заволодіння його транспортним засобом. За словами чоловіка, неприємність сталася близько години тому у с. Заможному. Тоді у його ВАЗ-2104 сів знайомий хлопець та поїхав геть. Заявник зазначив, що необачно лишив ключі у замку запалення.

Поліцейські розпочали першочергові заходи із встановлення місця перебування автомобіля та причетного до його викрадення. У результаті вже за годину виявили транспортний засіб на одній з центральних вулиць м. Житомира. Усередині спав 24-річний житель Житомирського району. За всіма ознаками молодик перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Саме на його причетність до правопорушення вказав заявник.

«Нині триває подальше встановлення всіх обставин події. Відповідно до ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України такі дії караються штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням чи позбавленням волі на строк від 3 до 5 років», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, ввечері 24 травня на Коростишівській об’їзній патрульні виявили мотоцикл, який два роки тому вкрали в Італії.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2020 у Житомирі солдат-дезертир вкрав ВАЗ: автомобіль знайшли в сусідньому райцентрі, викрадача затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка ВАЗ  
Матеріали по темі