Події

На трасі у Житомирській області зіштовхнулись дві Toyota, є травмовані (доповнено)

1 June 2020, 16:07

На автодорозі Київ-Чоп поблизу села Йосипівка у Житомирській області 1 червня зіштовхнулись дві Toyota Camry. Травми отримали один водій та пасажирка.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції.

«1 червня о 09 год 40 хвилин на автодорозі Київ-Чоп (с. Йосипівка) водій автомобіля Toyota Camry 1989 р.н., не вибравши безпечної швидкості, не дотримався безпечної дистанції скоїв зіткнення з автомобілем Toyota Camry під керуванням водія 1984 р.н. який рухався по переду. В результаті чого 31- річний водій Toyota Camry тa його пасажирка також 1984 р.н. отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Малинської лікарні. На місце події було викликано слідчого по ДТП, патрульні поліцейські забезпечили охорону місця події та регулювання дорожнього руху, а також надали допомогу слідчому», – розповіла прес-офіцерка патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Пізніше у патрульній поліції уточнили, що один з водіїв перед цією ДТП скоїв ще одну ДТП і керував транспортним засобом без водійських прав і ймовірно в стані алкогольного сп’яніння.

«Водій Toyota 1989 року народження за 2 км до цього місця ДТП, ще скоїв ще ДТП з двома транспортними засобами Ford та Skoda і залишив місце пригоди. Екіпажам дали орієнтування, його почали шукати і прийшло повідомлення про ще одну ДТП з потерпілими за участю цього ж автомобіля. На нього складено було три протоколи по статті 124 КУпАП, ст.. 122-4 це ДТП з залишенням місця події і протокол по ст.. 130, бо він з підозрами на стан алкогольного сп’яніння і він був без посвідчення водія.Наші екіпажі забезпечують охорону місця події», – розповіла прес-офіцерка Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області ВАЗ напоровся на колесовідбійник: у водія лише подряпини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Toyota Camry патрульна поліція  
Матеріали по темі