Місто

З Житомира відновили рух приміських поїздів у двох напрямках

1 June 2020, 19:55

З 1 червня у Житомирі відновили рух приміських поїздів, які прямують до Фастова та Коростеня. На прибуття потягу «Житомир-Коростень» о 17:34 на залізничному вокзалі чекає півсотні людей.

«В Коростень додому їду. До цього не добиралися, сиділи на карантині, все як положено. З сьогоднішнього дня, як пішли поїзди, їздимо», - каже Андрій.

«Сьогодні перший виїжджав з Нової Борової о 6:15 ранку. Попереджають, щоб всі були у масках, дотримувалися дистанції у зв'язку з карантином. Я думаю, що на приміських безпечно, нормально, людей небагато їхало сьогодні», - відповідає Наталія.


Як повідомили у касі залізничного вокзалу, відправлятимуться потяги за наступним графіком: «Житомир-Фастів» щоденно о 7:38, «Житомир-Коростень» о 5:10 в усі дні, крім четверга та о 17:34 у понеділок, вівторок, четвер і суботу. Також у касі можна придбати квитки зі столиці до інших міст України, деякі з них почнуть курсувати вже з 2 червня.

«Київ-Харків, Київ-Херсон, Київ-Одеса, Київ-Івано-Франківськ, Київ-Ужгород. Для деяких напрямків за місяць, для інших за 45 днів відкритий продаж», - додали диспетчер вокзалу.

Нагадаємо, 28 травня на сайті Укрзалізниці повідомили, що готові до відновлення руху поїздів та розповіли про посилену дезінфекцію й обмеження по кількості пасажирів.


Як повідомляв Житомир.info, міжобласне сполучення з Житомирської області не відновлюють до столиці та ще 4 регіонів, які не перейшли до другого етапу карантину

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приміські поїзди Коростнь Фастів залізничний вокзал карантин  
Матеріали по темі