Місто

На тендер по капремонту третьої ділянки Великої Бердичівської в Житомирі надійшло три пропозицій, але всі відхилили

4 June 2020, 12:38

Тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Велика Бердичівська (від вул. Довженка до перехрестя вул. Льва Толстого та вул. Жуйка) в місті Житомирі не відбувся, оскільки тендерний комітет відхилив всі цінові пропозиції, які надійшли на участь у відкритих торгах.

Оголошення про проведення тендеру департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував 14 квітня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи планували виконати до 31 грудня 2020 року. Очікувана вартість закупівлі становила 23 млн 155 тис. 509 грн 60 коп. Джерело фінансування – місцевий бюджет.

Аукціон розпочався 25 травня. На участь у торгах надійшли пропозиції від трьох компаній: ПрАТ “Хмельницьке ШБУ №56” з остаточною ціновою пропозицією у 17 млн грн, ТОВ “Міттел” з остаточною ціновою пропозицією у 22 млн 647 тис. 338 грн 87 коп. та ТОВ “Київдортехнологія” з остаточною ціновою пропозицією у 22 млн 975 тис. 546 грн 58 коп.

Пропозицію ПрАТ “Хмельницьке ШБУ №56” відхилили, оскільки у тендерній документації виявили наступні порушення: відсутній оригінал довідки від банку-гаранта з інформацією про відкриття рахунку для внесення коштів забезпечення тендерної пропозиції; відсутня додаткова угода до №5 до аналогічного договору вiд 01.06.2017p. №432; при розрахунку договірної ціни, учасником невірно застосовано усереднений показник кошторисного прибутку та усереднений коефіцієнт переходу від нормативно-розрахункової трудомісткості.

ПрАТ “Хмельницьке ШБУ №56” зареєстроване в Хмельницькому по вулиці Західна окружна,1. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 4 млн 409 тис. 522 грн 50 коп. Бенефіціарним власником фірми є Галина Ставчанська.

Пропозицію ТОВ “Міттел” відхилили через наданий учасником витяг з реєстру платників ПДВ, який не завірений належним чином (відсутній підпис та печатка), що передбачено тендерною документацію.

ТОВ “Міттел” (до 2 квітня 2020 року фірма називалась ТОВ “БК “ЕСЮ Україна”) зареєстроване в Києві по вулиці Юрія Іллєнка, 83Д. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Євген Вахнін.

Пропозицію ТОВ “Київдортехнологія” відхилили через відсутність банківської гарантії та відсутність антикорупційної програми юридичної особи та наказ про призначення уповноваженого з антикорупційної програми юридичної особи передбаченого Додатком 3 та інші документи, які передбачені тендерною документацією замовника.

ТОВ “Київдортехнологія” зареєстроване в Київській області, місто Васильків, вулиця Грушевського, 23. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Статутний капітал - 50 тис. грн. Власником фірми є Ігор Салій.

Нагадаємо, 14 квітня 2020 департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на ремонт третьої ділянки Великої Бердичівської (від вул. Довженка до перехрестя вул. Льва Толстого та вул. Жуйка).

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2019 року ПП «Автомагістраль» виграло тендер на капітальний ремонт вулиці Велика Бердичівська (від бульвару Старого до вулиці Довженка) в місті Житомирі за 23 млн 106 тис. 526 грн. Але ремонтні роботи відклали на 2020 рік.

27 березня 2020 у Житомирі розпочали капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської на ділянці від Старого бульвару до вул. Довженка, про що міська рада попередила напередодні.

Раніше ПП “Автомагістраль” проводило капітальний ремонт ділянки Великої Бердичівської на ділянці від майдану Соборного до Старого бульвару за 19,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Велика Бердичівська ремонт тендер підрядник  
Матеріали по темі