Здоров'я

​У Новоград-Волинській лікарні померла 59-річна жінка, ПЛР-тест якої підтвердив коронавірус

4 June 2020, 13:09

У Новоград-Волинській лікарні 2 червня померла 59-річна пацієнтка. Тест на COVID-19, результати якого стали відомі 4 червня, підтвердив у неї коронавірусну інфекцію.

Про це 4 червня повідомила пресслужба Новоград-Волинської міської ради на своїй сторінці у фейсбук.

«Щодо стану захворюваності на коронавірус в Новоград-Волинській міській ОТГ (04.06.2020). Протягом доби за результатами лабораторного дослідження підтверджено 2 випадки захворювання на COVID-19 у жителів міста:

- чоловік 45 років, який працює у місті Коростень. Наразі він перебуває на стаціонарному лікуванні у КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО»;

- жінка 59 років, яка вранці 2 червня поступила у вкрай важкому стані до відділення анестезіології та інтенсивної терапії, із захворюваннями: ішемічна хвороба серця, серцево-судинна недостатність, асцит та ін. У неї було взято біоматеріал для проведення ПЛР-дослідження. На жаль, надвечір 2 червня хвора померла», - йдеться у повідомленні.


Таким чином, це вже 15 летальний випадок від коронавірусу в Житомирській області.

Також, за даними пресслужби міської ради, на стаціонарному лікуванні у КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» із підтвердженим захворюванням на коронавірус перебуває іноземець, який проїздом із Білорусії звернувся за медичною допомогою та госпіталізований до інфекційного відділення.

Загалом, станом на 4 червня, у місті зафіксовано 14 випадків захворювання на COVID-19 та 7 – у районі. Із них 11 осіб одужали.

Нагадаємо, станом на ранок 4 червня в Житомирській області виявлено 833 випадки СOVID-19, з них 53 – упродовж останньої доби. За даними обласного лабораторного центру одужали вже 474 пацієнти, 14 людей померли.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня від коронавірусу померла 69-річна жителька смт Новогуйвинське Житомирського району. Це був 14 летальний випадок в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус ПЛР тест летальний випадок смерть  
Матеріали по темі