Події

Мати військового житомирської 95-ї бригади, якого знайшли мертвим на Херсонщині, покінчила життя самогубством

8 June 2020, 12:50

У Черняхівському районі Житомирської області непередбачувано пішла з життя педагог Троковицького природничо-еколічного ліцею Чигира Світлана Володимирівна. Як з’ясувалося, це мати військовослужбовця житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, якого з вогнепальним пораненням тиждень тому виявили у Херсонській області.

Про смерть Світлани Володимирівни Чигир 7 червня повідомили на Facebook-сторінці Троковицького природничо-екологічного ліцею.

Під дописом користувачі висловлюють співчуття, а один з коментаторів зазначив, що у жінки «не витримало серце й розум… Мама пішла до сина».

Напередодні смерті жінки, вранці 6 червня, у Facebook-групі «Наше село Троковичі» Тетяна Зосім залишила допис про горе в родині колеги – смерть сина.

«Великі і непоправне горе в родині нашої колеги, вчительки Троковицького природничо-екологічного ліцею… В те, що сталось, неможливо повірити! Щирі співчуття матері єдиного сина, рідним, близьким та друзям… Царство Небесне загиблому Віталію!», – йдеться у дописі.

Інші користувачі Facebook також писали про загибель військовослужбовця 95-ї бригади Віталія Лайчука, 1996 року народження, якого знайшли мертвим у Херсонській області.


Один із жителів села Троковичі підтвердив Житомир.info, що нині вже покійна вчителька дійсно була мамою загиблого Віталія.

Інформацію про самогубство жінки у селі Троковичі Житомир.info підтвердили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«Учора, 7 червня, після 11-ї години надійшло повідомлення про самогубство жительки села Троковичі, 1971 року народження. Її тіло було виявлене на території домогосподарства, де вона проживала. На цей час призначено судово-медичну експертизу. Триває встановлення причин смерті», – повідомила речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко. Вона також уточнила, що загибла жінка дійсно є матір’ю військовослужбовця, який пішов із життя, за попередньою версією, також шляхом суїциду.

Як повідомляв Житомир.info, 1 червня 2020 року в Херсонській області знайшли тіло військовослужбовця житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади з вогнепальним пораненням. Попередня версія загибелі – самогубство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суїцид самогубство Троковичі  
Матеріали по темі