Події

Подробиці смертельної ДТП в Житомирській області в якій загинули 4 людини: за кермом Mitsubishi був працівник поліції

9 June 2020, 09:30

За кермом Mitsubishi, який вранці 8 червня в Овруцькому районі зіштовхнувся з Lanos, перебував інспектор слідчого відділення Лугинського відділення поліції. В ДТП загинули 4 людини, серед них і дівчинка, якій було 1.9 років. Водія затримали.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася на автошляху Овруч-Словечне, поблизу с. Скребеличів. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Mitsubishi, 23-річний житель м. Овруча, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 24-річного жителя райцентру. У результаті ДТП загинули водій та пасажири автомобіля Lanos: 50-річна жителька Овруцького району, 46-річна жінка та 1,9-річна дівчинка, жительки м. Овруча. Водій Mitsubishi та 20-річна пасажирка Lanos отримали тілесні ушкодження та були доставлені до місцевої райлікарні», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що у ході першочергових дій встановлено, що за кермом автомобіля Mitsubishi перебував інспектор слідчого відділення Лугинського відділення поліції. Відтак про подію повідомлено Державне бюро розслідувань, куди будуть передані матеріали досудового розслідування. Водія затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Триває встановлення усіх обставин.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня у Рівненській області в ДТП загинув маленький син священницької сім’ї з Житомира та ще двоє рідних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП дитина Овруцький район поліцейський поліція  
Матеріали по темі