Суспільство

​Ідеальну чистоту та безпечну дезінфекцію в житомирських підприємствах, ресторанах чи транспорті можна забезпечити з продукцією Diakem

10 June 2020, 09:30

Всім комфортно їздити в чистому автомобілі чи громадському транспорті, обідати в ресторані, де блистять не лише вікна та дзеркала, а й всі прибори, купувати продукти і знати, що на підприємстві, де їх виготовляють, регулярна дезінфекція та прибирання здійснюється безпечними для життя та здоров’я миючими засобами. Карантин карантином, а чистоту та безпеку ніхто не відміняв.

Під час карантину багато хто зіштовхнувся з проблемою вибору якісного, доступного та ефективного миючого та дезінфікуючого засобу. Саме такою є продукція торгової марки Italtek, яку в Житомирі виготовляє компанія Diakem. В асортименті – миючі засоби для автомобілів: від рідини для миття, до спеціальних засобів для очистки та блиску, засоби для миття посуду, скла, поверхонь, дезінфектори як для рук, так і для транспортних засобів та приміщень.

За 5 років роботи компанія зарекомендувала себе як надійний виробник якісних миючих та дезінфікуючих засобів, відомих не лише у Житомирі, а й по всій Україні.

«Ми виготовляємо миючі засоби для автомобілів.Якщо ви маєте автомобіль, то ви їдете десь на мийку, там його чимось миють, очищають, натирають до блиску – ось всі ці засоби ми робимо. Якщо ви йдете десь в ресторан, або в кафе, або ночуєте в готелі там теж треба прибрати, мити підлогу, дезінфікувати. По ресторанах це не лише миючі засоби для посуду, а й дезінфектори, щоб ніяких бактерій не було. У вас в ресторані лікті не повинні липнути до столу і бокали та прибори мають бути чистими. Ці всі засоби в першу чергу для професійного використання – харчова промисловість, заводи, підприємства, заклади ресторанного бізнесу, автомийки.Вони не біжать в магазини і не переплачують, бо розуміють, що це дуже велика переплата.Ми випускаємо мило для миття посуду по концентрації вище, ніж відомі брендовані миючі засоби», – розповідає директор компанії Анатолій Ілюк.

За словами директора в компанії виготовляють і дві групи дезінфікуючих засобів з інноваційною складовою для рук і для поверхонь.

Антисептики для рук, які ще називають санітайзери, мають в складі спиртові розчини і гліцерин, щоб не сушило руки. Також у продукції Italtek більше інноваційна складова, окрім спиртових розчинів в засіб додають ще амонієві солі. І антисептик на руках тримається не 2 години, а має пролонговану дію і захищає довше. Для обробки поверхонь та приміщень закладів чи транспорту готують засоби у складі яких теж є четвертинні амонієві солі. Вони не тільки захищають від бактерій, а ще й миють, не мають запаху і додають блиску.

Гордість Diakem в тому, що вся продукція сертифікована та виготовляється по італійських технологіях на виробництві у Житомирі.

«Ми готуємо нашим клієнтам концентрат, який вони самостійно, за нашою інструкцією та консультацією, розбавляють водою і отримують набагато більше миючого чи дезінфікуючого засобу за мінімальною ціною, ніж могли б купити в магазинах. Часто те, що люди купують в господарських товарах за як мінімум 35-40 грн за 500 мл – це вода.От наприклад, 5 літрів нашого концентрату коштує приблизно 250 грн. Готового засобу, після додавання розчину з 1 літра ми маємо 51 літр, якщо 5 літрів, то – 255 літрів і собівартість 1 літра виходить 1.15 копійок. У той час як відомі брендовані миючі засоби в магазині коштують в рази дорожче», – розповідає Анатолій Ілюк.



Замовлення надходять з усієї країни і в компанії забезпечують доставку засобів потрібного об’єму.

Таких підприємств як Diakem в Україні не більше 8. Якість та ефективність продукції за доступну ціну дає можливість компанії бути лідером та професіоналом в своїй справі.

Отримати детальну інформацію про продукцію можна написавши лист на електронну адресу diakem@ukr.net

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дезінфікуючі засоби миючі засоби автомийки ресторани Diakem  
Матеріали по темі