Події

​На Чуднівській у Житомирі ВАЗ збив 9-річного хлопчика, який переходив дорогу по «зебрі»

10 June 2020, 12:22

На вулиці Чуднівській у Житомирі ВАЗ збив 9-річного хлопчика, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Водій поїхав з місця ДТП, оскільки, за його словами, дитина сказала, що з нею усе гаразд.

Про це 10 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 червня близько 14:30 по вул. Чуднівській. Поліцейські розшукали водія ВАЗа, який вчинив наїзд на дитину і поїхав геть. Нині розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

На місці події поліцейські з’ясували, що водій автомобіля ВАЗ-2105 наїхав на 9-річного житомирянина, який переходив автошлях по нерегульованому пішохідному переходу. Після ДТП водій транспортного засобу поїхав геть.

«Швидку допомогу» та поліцію на місце події викликали свідки. Також про інцидент сповістили батьків дитини. Медики діагностували у хлопчика травму руки та надали допомогу без ушпиталення.

Тим часом поліцейські опитали свідків та очевидців події та згодом на одній з вулиць Житомира патрульні зупинили водія-учасника ДТП, 33-річного житомирянина. За його словами, після наїзду хлопчик повідомив, що з ним все гаразд, відтак чоловік вирішив покинути місце події.

«Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Відтак поліція нагадує водіям: якщо ви стали учасником автопригоди, внаслідок якої постраждала людина, в жодному разі не залишайте місце її вчинення. Подбайте про надання травмованому необхідної медичної допомоги.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 5 червня 2020 року на вулиці Покровській у Житомирі BMW вилетів на тротуар, зніс дерево і врізався в будинок. Постраждали водій і пасажир автомобіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП дитина пішохідний перехід ВАЗ  
Матеріали по темі