Події

​У Житомирській області в лісі на 16-річного хлопця впали сухі дерева, юнак помер у лікарні

12 June 2020, 11:59

В Андрушівському районі внаслідок травм, отриманих від падіння сухостою, загинув 16-річний житель с. Новоівницького.

Про це 12 червня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Уночі 12 червня до Андрушівського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про смерть 16-річного юнака у реанімації. Поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що хлопця до медзакладу доставила «швидка» із Івницького лісництва надвечір цього ж дня. Попередньо відомо, що юнак із своїм дідусем перебував у частині лісу, де проводилась санітарна вирубка дерев. Раптово на хлопця упав сухостій, за свідченнями очевидців, від пориву вітру. Унаслідок удару юнак отримав тяжку черепно-мозкову травму. Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя постраждалому не вдалося. Причину смерті нині встановлюють фахівці», – йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час робіт з підвищеною небезпекою) КК України. З’ясування усіх обставин та причин, що призвели до загибелі неповнолітнього, триває.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня 2019 року 34-річного селянина під час валки лісу вбила вільха. 20 березня цього ж року дерево вбило ще одного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сухостій сухі дерева ліс хлопець лікарня  
Матеріали по темі