Здоров'я

Селищна рада у райцентрі Житомирської області пішла на карантин, бо у працівниці виявили COVID-19

12 June 2020, 17:31

11 червня ПЛР-тест підтвердив, що в однієї з працівниць Романівської селищної ради – COVID-19. У зв’язку з цим Романівська селищна рада йде на карантин і тимчасово переходить на дистанційний режим роботи.

Про це 12 червня повідомив сайт «Твій Романів» з посиланням на інформацію в. о. Романівського селищного голови Катерини Мирончук.

«На початку тижня всім працівникам селищної ради проведуть ПЛР-тестування, а тим часом до отримання їх офіційних результатів працівники виконуватимуть обов’язки дистанційно. Прийом громадян проводитись не буде. Зв’язатися з представниками селищної ради можна буде електронною поштою або телефоном», – пише видання та надає контакти працівників селищної ради.

Напередодні, 11 травня, «Твій Романів» з посиланням на інформацію КНП «Романівська лікарня» повідомляв про виявлення COVID-19 у двох осіб – 65-річного чоловіка і 50-річної жінки, обоє жителі райцентру.

Нагадаємо, станом на 12 червня у Житомирській області вже більше тисячі підтверджених випадків коронавірусної хвороби, одужали 533 людини, померли 17 пацієнтів. За останню добу виявили 21 новий випадок.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 12 червня 2020 року в Україні лабораторно підтверджено 29 753 випадки COVID-19, з них понад 13 тисяч людей одужали, 870 померли. За останню добу виявлено 683 нові випадки коронавірусної хвороби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 карантин Романів  
Матеріали по темі