Події

У Житомирській області зіткнулися мотоблок і два автомобілі, шістьох людей забрали «швидкі»

13 June 2020, 09:18

У Ружинському районі Житомирської області близько півночі 12 червня зіткнулися мотоблок і два легковики. У ДТП травмувалися шестеро людей. Деяких постраждалих з понівечених транспортних засобів діставали рятувальники.

Про це повідомляють на сторінці Ружинського районного сектору управління ДСНС України у Житомирській області.

Зазначено, що 12 червня, о 23 годині 36 хвилин, на пункт зв’язку 21 ДПРЧ (смт Ружин) надійшло повідомлення про виникнення ДТП на 325 км Біла Церква – Кременець. До місця події був направлений черговий караул на пожежній автоцистерні КрАЗ.

«Внаслідок зіткнення мотоблока, що перевозив сіно без габаритних вогнів, та легкових автомобілів Volkswagen Passat i Suzuki Grand Vitara отримали травми 6 учасників дорожнього руху (водій мотоблока, два водії та 3 пасажири легкових автомобілів) За допомогою гідравлічного рятувального обладнання було деблоковано та передано медикам водія та пасажира пошкодженого авто Volkswagen Passat. Всіх потерпілих двома каретами швидкої допомоги доставлено до Ружинської районної центральної лікарні», – йдеться у повідомленні.

У Ружинському районному секторі управління ДСНС уточнили, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля села Мовчанівка.

Подробиці ДТП – тут

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня 2020 року в Новоград-Волинському районі мікроавтобус з’їхав з дороги і врізався в дерево: один пасажир загинув, троє потрапили у лікарню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Ружинський район  
Матеріали по темі