Влада

У Житомирі оголосили конкурс на посаду директора КП «Стоматологічна поліклініка №2»

15 June 2020, 14:02

У Житомирі оголосили конкурс на посаду директора комунального підприємства «Стоматологічна поліклініка № 2» Житомирської міської ради.

Оголошення про конкурс 12 червня опублікували на сайті Житомирської міськради.

«Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», оголошується конкурс на посаду директора комунального підприємства «Стоматологічна поліклініка № 2» Житомирської міської ради», – йдеться в оголошенні.

Місцезнаходження стоматполіклініки – вулиця Покровська, буд.159.

Зазначено також, що затверджений обсяг бюджетних призначень для фінансового забезпечення діяльності комунального підприємства «Стоматологічна поліклініка № 2» на 2020 рік становить 1 230 207,90 грн, в тому числі – 1 230 207,90 грн поточні видатки ,

Документи для участі в конкурсі приймаються в запечатаному вигляді з 15 червня 2020 року по 14 липня 2020 року включно за адресою: 10014, м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, каб 272, управління охорони здоров’я Житомирської міської ради.

Вимоги до претендента:

Вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи на керівних посадах – 5 років.

«Умови оплати праці директора підприємства визначаються відповідно до чинного законодавства України, контракт укладається строком на три – п’ять років», – зазначено в оголошенні.

Про дату та місце проведення заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу повідомлятимуть додатково.

Електронна адреса для довідок: uoz.ztmr@gmail.com. Телефон для довідок: (0412) 22-28-52

Детальніше про умови конкурсу – тут

Нагадаємо, розпорядженням від 15 травня 2020 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин звільнив директора комунального підприємства «Стоматологічна поліклініка №2» Петра Зембицького.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс стоматполіклініка  
Матеріали по темі