Влада

Військова частина Нацгвардії хоче використовувати на нарукавному знаку герб Житомира

15 June 2020, 14:59

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан звернувся до Житомирської міської ради з клопотанням щодо використання зображення герба міста Житомира на нарукавному знаку військовослужбовців в/ч 3047, яка дислокується в обласному центрі.

Міська влада збирається дозвіл надати – відповідний проєкт рішення сесії оприлюднений на сайті міської ради 12 червня.

«Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Балан М.І звернувся до Житомирської міської ради з клопотанням від 16.04.2020 року № 27/23/2-3021 з питання використання зображення герба міста Житомира на нарукавному знаці військовослужбовців військової частини 3047 Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, яка дислокується в місті Житомирі, особовий склад якої виконує завдання з охорони громадського порядку, забезпечення публічної безпеки громадян», - йдеться у проєкті рішення.

Нагадаємо, в березні 2017 року у військовій частині Нацгвардії відбувся день відкритих дверей, на який запросили школярів і студентів житомирських навчальних закладів, фоторепортаж дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська військова частина 3047 була сформована у 1992 році й у 2009 році вважалася однією з кращих в системі внутрішніх військ МВС України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада Нацгвардія герб  
Матеріали по темі