Здоров'я

Держпраці проводить спецрозслідування щодо летального випадку від COVID-19 у Любарському районі, де помер водій «швидкої»

18 June 2020, 10:29

Управління Держпраці у Житомирській області утворило комісію, яка проводить спеціальне розслідування гострого професійного захворювання зі смертельним наслідком, що стався з водієм КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.

Про це 18 червня повідомила пресслужба управління Держпраці у Житомирській області.

«За попередніми даними, 18 травня 2020 року водій КНП "ЦЕМД та МК" Житомирської облради, у зв'язку з підвищенням температури тіла та підтвердженим контактом з хворим на COVID-19, був обстежений методом ПЛР-тестування на COVID-19. Результат тестування виявився позитивним, діагноз підтвердився. Хворий знаходився на стаціонарному лікуванні, з 21 травня перебував на апараті ШВЛ, а 12 червня – помер», – йдеться у повідомленні.

Остаточні обставини та причини гострого професійного захворювання з’ясовуються комісією зі спеціального розслідування.

У пресслужбі управління Держпраці у Житомирській області у коментарі Житомир.info уточнили, що йдеться про летальний випадок від COVID-19, зареєстрований 12 червня у селі Старий Любар Любарського району: помер чоловік, 1953 року народження.

Нагадаємо, 15 червня під час онлайн-брифінгу начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик розповів деякі подробиці щодо двох летальних випадків, спричинених коронавірусом, у Любарському районі та стосовно смерті чоловіка з Житомирі. Він зазначав, що один із померлих у Любарському районі був віком 69 років, чоловік мав супутні патології, довгий час перебував на штучній вентиляції легень та у зв’язку з дихальною недостатністю 12 червня помер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 летальний випадок смерть Любарський район  
Матеріали по темі