Місто

Комісія ФФУ приїде в Житомир, щоб надати рекомендації для використання стадіону «Полісся» на матчах І ліги, - Сухомлин

18 June 2020, 12:05

На наступному тижні в Житомир приїде комісія Федерації футболу України, щоб оглянути стадіон «Полісся» та надати рекомендації для його використання на матчах І ліги.

Про це на сесії міської ради 18 червня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Ми спілкуємося зараз з ПФЛ, вони планують, що матчі почнуться наприкінці серпня. Ми спілкувалися з головою облдержадміністрації, він дав доручення розділити проєкт (реконструкції стадіону «Полісся») на черги, і в І чергу здати футбольне поле, бо ми розуміємо, що перші матчі на 90% будуть відбуватися без глядачів, без уболівальників. І якщо здати футбольне поле, то тоді можна буде грати. Особисто с Андрієм Павелком, президентом Федерації футболу України, ми спілкувалися два тижні тому і, я думаю, що на наступному тижні в нас вже буде комісія попередня з Федерації футболу, яка дасть рекомендації саме по стадіону «Полісся» для можливості його використання на матчах І ліги», - сказав Сергій Сухомлин.

Мер також зауважив, що ні обласний, ні міський бюджет не зможе повністю забезпечити фінансові потреби ФК «Полісся», який гратиме в І лізі.

«Потенційні спонсори є, йдуть перемовини, але треба ще трошки почекати», - зауважив Сухомлин.

Нагадаємо, 12 червня на вулиці Михайлівській проводили захід «Подяка футбольному клубу «Полісся» у зв’язку з виходом клубу у І лігу чемпіонату України з футболу. В рамках заходу відбулася презентація однієї з найбільших приватних колекцій України з футбольною атрибутикою.

Як повідомляв Житомир.info, 21 травня 2020 року Рада ліг ПФЛ прийняла рішення достроково завершити чемпіонат у Другій лізі. Житомирський ФК «Полісся» за результатами осінньої частини чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги посідає другу сходинку в турнірній таблиці групи А. Чи зможуть житомирські стадіони приймати матчі І ліги – дивіться у сюжеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол стадіон ФК "Полісся" міськрада Сухомлин ФФУ 
Матеріали по темі