Події

У Новограді-Волинському безвісти зник військовослужбовець, поліція розпочала пошуки

19 June 2020, 11:40

Військовослужбовець Новоград-Волинської військової частини Ставінський Андрій Леонтійович не виходить на зв'язок з рідними та не з’являється на службі з 15 червня. Правоохоронці розпочали пошуки.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Правоохоронці встановлюють місце знаходження Ставінського Андрія Леонтійовича, 12.10.1982 року народження, місце перебування якого з 15 червня 2020 року невідоме. За словами матері зниклого, жительки Хмельницької області, яка звернулася до поліції, її син військовослужбовець за контрактом у військовій частині, дислокованій у м. Новограді-Волинському, та проживає у районному центрі. З 15 червня 2020 року він не виходить на зв’язок з рідними, також не з’являвся на службі. Нині місце перебування чоловіка невідомо», – йдеться у повідомленні.

Прикмети: зріст близько 170 см, середньої тілобудови, волосся світле,коротко стрижене, очі блакитні. На передпліччі є татуювання: кольорова каска та надпис 128 (горно-піхотна ремонтна військова бригада), на животі з правої сторони є шрам невеликого розміру.

На момент зникнення міг бути одягнений в джинси, футболку та коричневі кросівки. На шиї був срібний ланцюжок з хрестиком.

У поліції просять будь-яку інформацію щодо місця знаходження Андрія Ставінського, повідомляти за телефоном (0412) 40-74-75, (04141) 3-51-54 або «102» чи звертатися до найближчого відділку поліції.

Як повідомляв Житомир.info, військовий житомирської 95-ї бригади, який 30 травня зник в районі окупованого Криму, потрапив у російський полон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий розшук Новоград-Волинський поліція  
Матеріали по темі