Фоторепортаж

«Інспектування» тротуарів у центрі Житомира з допомогою іграшкових динозаврів. Фоторепортаж

19 June 2020, 16:38

Ями на дорогах і тротуарах – проблема багатьох українських міст, зокрема і Житомира. На цю тему Житомир.info неодноразово робив фоторепортажі та знімав відеосюжети. Проте ситуація не надто змінюється у позитивний бік, якщо не стає ще гіршою.

Вибоїни на тротуарах псують не лише «обличчя» міста, а й можуть бути небезпечними, особливо для дітей, – якщо не розрахувати і ненароком вскочити у таку ямку.

19 червня ми вирішили підійти до «вічної теми» з творчою іронією та з елементами фантастики й уявили, що було б, якби у ямах на житомирських тротуарах з’явився власний мікросвіт – завелися динозаври.

«Середовище проживання» для динозаврів ми знайшли на тротуарах центральних вулиць міста – на Великій та Малій Бердичівській, Театральній, Київській. Динозаврів тимчасово «поселили» і на відносно нещодавно вкладеній, але пошкодженій, тротуарній плитці.

Співвіднести розмір динозаврів з розміром ям можна порівнявши їх на фото з лінійкою (останні кадри у фоторепортажі).

Фоторепортаж від 18 червня 2020 року, знятий у центральній частині міста, де триває «ремонтний бум», – тут

Який вигляд має тротуарна плитка на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі, де реконструкція завершились влітку 2019 року, дивіться у фоторепортажі від 17 березня 2020 року

Який вигляд мала тротуарна плитка на вулиці Київській у Житомирі через півтора року після завершення робіт, дивіться у фоторепортажі від 28 лютого 2020 року

Нагадаємо, 11 червня 2020 року заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук розповідав про плани до кінця літа відремонтувати трохи близько 5 500 квадратних метрів тротуарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуарна плитка яма дорога  
Матеріали по темі