Події

​​У Житомирській області легковик в’їхав у електроопору, травмованого водія діставали рятувальники

19 June 2020, 16:52

У Радомишлі 19 червня легковик в’їхав в електроопору. Внаслідок ДТП водій опинився заблокований в салоні. Чоловіка з травмами забрали до лікарні.

Про це Житомир.info повідомили в управлінні ДСНС у Житомирській області.

«19 червня о 09:40 по лінії «101» надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі обласного значення по вул. Карпенка в м. Радомишль – автівка в’їхала в опору ліній електропередач і потрібна допомога рятувальників.

На місці події бійцями ДСНС проведено аварійно-рятувальні роботи щодо вивільнення потерпілого з легкового автомобіля. Чоловік знаходився на водійському місці, самостійно вибратися з транспортного засобу не міг через численні травми нижніх кінцівок. За допомогою ручних інструментів рятувальники деблокували потерпілого та у супроводі медиків доправили його до автомобіля швидкої допомоги для проведення подальшої госпіталізації. Усі обставини надзвичайної події встановлюються правоохоронцями.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичівському районі Житомирської області 16 червня сталася ДТП за участю двох вантажних автомобілів та легкового. Водій однієї з вантажівок загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Радомишль рятувальники  
Матеріали по темі