Події

В Олевську дільничний офіцер за кермом Volkswagen виїхав на зустрічну та зіштовхнувся з Chevrolet, травмовані троє дорослих і дитина

21 June 2020, 09:05

У Олевську Житомирської області 20 червня близько 13:00 зіштовхнулись Volkswagen та Chevrolet. Внаслідок ДТП травми отримали четверо людей. За кермом одного з автомобілів був поліцейський.

Про це ввечері 20 червня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись по вул. Володимирській м. Олевська, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Chevrolet Cruze під керуванням 32-річної місцевої жительки. У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водійка та пасажирка автомобіля Chevrolet, її 10-річна дочка, а також пасажири автомобіля Volkswagen, 26-річний та 34-річна олевчани. Їх усіх ушпиталили до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

У поліції також уточнюють, що за кермом Volkswagen перебував 38-річний дільничний офіцер Олевського відділення поліції. Відтак на місце події виїхала інспекція з особового складу Управління кадрового забезпечення ГУНП.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУ Нацполіції області та Олевського відділення поліції. Встановлюються всі обставини ДТП.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Матеріали досудового розслідування будуть передані до ДБР.

Фото ДТП на своїй сторінці у Facebook опублікував заступник Олевського міського голови Олександр Ніколайчук.Також він розмістив аматорське відео, на якому водій Volkswagen у присутності свідків відмовився проходити тест на ознаки алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 8 червня в Овруцькому районі зіткнулися Mitsubishi та Lanos: загинули троє дорослих і дитина. За кермом Mitsubishi перебував інспектор слідчого відділення Лугинського відділення поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Олевськ поліцейський дитина  
Матеріали по темі