Події

​Подробиці ДТП в Олевську, в якій постраждали 4 людини: поліцейський за кермом Volkswagen був нетверезий

21 June 2020, 14:24

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю дільничного офіцера одного з відділень Коростенського відділу поліції ГУ Нацполіції в Житомирській області. 20 червня близько 13.00 год. поліцейський, рухаючись по одній із вулиць міста Олевська за кермом автомобіля Volkswagen Golf, виїхав на смугу зустрічного руху та зіштовхнувся з Chevrolet Cruze. Правоохоронець був нетверезий.

Про це Житомир.info 21 червня повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

«Встановлено, що дільничний офіцер перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП пасажир автомобілю Volkswagen, 26-річний чоловік був госпіталізований до реанімації. Інша 34-річна пасажирка, а також 32-річна водійка автомобілю Chevrolet Cruze та її 10-річна донька госпіталізовані до місцевої лікарні. Тяжкість отриманих тілесних ушкоджень наразі встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

У разі доведення вини, винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейського, який 8 червня скоїв смертельну ДТП в Овруцькому районі, триматимуть під вартою без права внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Олевськ поліцейський ДБР  
Матеріали по темі