Події

​Вони напали, а він оборонявся: мати злочинця, який в Іршанську зарізав хлопця і поранив ще 8 людей, розповіла свою версію подій

23 June 2020, 09:53

У смт Іршанськ Хорошівського району Житомирської області 22 червня попрощалися із учасником АТО Сергієм Забродським, якого напередодні біля кафе смертельно поранив місцевий житель Віктор Фарафонов і втік. Злочинця досі розшукує поліція. У лікарні з ножовими пораненнями рідний брат Сергія та ще 7 молодих людей, одного потерпілого вже виписали додому. Мати Віктора Фарафонова каже, що її син оборонявся.

Про це 22 червня розповіли у сюжеті ТСН.

«Він підійшов і почав до хлопців приставати. Я кажу: не чіпайте нас, ми відпочиваємо своєю компанією, чому ви до нас лізете? Він дивиться мені в очі і каже: я їх не буду чіпати, я нічого не буду робити, я просто поговорю і покурю з ними. І вони вийшли. Я вибігаю, а там вже всі хлопці лежать в крові, а цей мужчина, який вбив, він стояв біля машини і курив. Матами він сказав, що ви мене не знайдете і я вас всіх перерубаю, хто залишився живий», – розповідає свідок Анастасія Перун.


Мати Віктора Фарафонова запевняє, що компанія напідпитку накинулася на нього, а син оборонявся.

«Люди розказали, що він просто зайшов, сів, взяли кофе чи ще щось. Підходить до нього цей же Забродський і каже: давай поговоримо. Він вийшов і дивиться, що йдуть за ним ціла капела хлопців, почали бить, він упав», – каже мати Віктора Фарафонова. Де її син зараз жінка не знає.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 21 червня у селищі Іршанськ під час конфлікту чоловік поранив ножем 9 людей і втік, один хлопець помер. В області оголосили план «Перехоплення» та розшукують злочинця. 22 червня стало відомо, що поліція знайшла автівку чоловіка, який вбив одного та вісьмох поранив, а місцеві розповіли подробиці конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фарафонов Іршанськ ніж поранення поліція мати  
Матеріали по темі