Фоторепортаж

​Як у Житомирі дотримуються карантинних обмежень на літніх майданчиках кафе та ресторанів. Фоторепортаж

23 June 2020, 16:12

У зв'язку з новим спалахом короновірусної інфекції Уряд посилив контроль за дотриманням карантинних заходів. Проте, роботу літніх майданчиків кафе не заборонили, але і не дозволили обслуговувати відвідувачів в приміщеннях закладів.

Активно працюють майданчики кафе, ресторанів та закладів харчування на центральних вулицях Київській, В.Бердичівській, Пушкінській, Рильського, Кафедральній, майдані Перемоги та на Бульварі.

У Житомирі літні майданчики запрацювали з 12 травня,

За місяць збільшилася кількість літніх майданчиків. Персонал обслуговує клієнтів переважно у масках. Далеко не на усіх майданчиках стоїть антисептик, проте більшість має його на касі.

Між столиками є дистанція у 1-2 метри з усіх боків, але є й такі, які намагаються по-максимуму використати площу. Деякі заклади вирішили схитрувати та перетворити свої тераси на літні майданчики, відчинивши вікна.

Житомиряни скаржаться, що є заклади, які запускають відвідувачів у середину, порушуючи карантинні норми.

Як повідомляв Житомир.info, за поданням головного санітарного лікаря області комісії ТЕБ та НС можуть вводити карантинні обмеження в регіоні, в тому числі і щодо діяльності закладів харчування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: літні майданчики кафе ресторани карантин  
Матеріали по темі