Події

Військовослужбовець, якого розшукувала поліція, сам прийшов до частини у Новограді-Волинському

24 June 2020, 15:24

Контрактник військової частини, дислокованій у місті Новоград-Волинський Житомирської області, Ставінський Андрій Леонтійович, який кілька днів не з’являвся на службі та був у розшуку, знайшовся.

Про це Житомир.info 24 червня повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

У поліції поінформували, що чоловік сам прийшов до військової частини 20 червня, на наступний день після того, як була оприлюднена інформація про його зникнення.

Перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк у коментарі Житомир.info розповів, що за самовільне залишення військової частини контрактнику може загрожувати адмінвідповідальність або гауптвахта

«Якщо військова частина у ході службового розслідування встановить, що військовослужбовець був відсутній без поважних причин, то йому може загрожувати адміністративна відповідальність у виді штрафу або гауптвахти від 7 до 10 діб», – прокоментував Олексій Рихлюк.

Він також зазначив, що кримінальна відповідальність для військовослужбовця за контрактом настає, якщо він був незаконно відсутній на службі упродовж 10 діб.

Нагадаємо, місце перебування військовослужбовця Новоград-Волинської військової частини Ставінського Андрія Леонтійовича було невідоме з 15 червня: він не виходив на зв'язок з рідними та не з’являвся на службі.

Як повідомляв Житомир.info, поліція та родичі розшукують безвісти зниклого Майстренка Миколу Івановича, жителя смт Іванопіль Чуднівського району Житомирської області, який зник 10 червня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий розшук зникнення поліція Новоград-Волинський  
Матеріали по темі