Місто

На початку липня у Житомирі планують на півтори доби відключити воду

24 June 2020, 17:17

У перші вихідні липня в Житомирі на півтори доби планують припинити водопостачання.

Про це 24 червня у Facebook повідомило КП «Житомирводоканал».

«Шановні житомиряни, 4-5 липня підрядна організація “Ріко” на водопровідній насосній станції проведе комплексну модернізацію павільйонів, встановивши на них нове обладнання. Для проведення цих робіт ми маємо призупинити водопостачання міста: з 4 липня 00:01 до 5 липня 12:00», – йдеться у повідомленні.

У водоканалі просять із розумінням поставитися до ситуації.

«Ми продовжуємо реконструкцію водопровідних очисних споруд, що дозволить нам попрощатися з радянським устаткуванням та технологіями, замінивши їх на сучасне обладнання та європейські технології. Технічний та будівельний стан павільйонів незадовільний. Необхідність їх реконструкції та технічного переоснащення пояснюється фізичною зношеністю об’єктів», – зазначають у комунальному підприємстві.

Сказано також, що 4-5 липня працівники КП «Житомирводоканал» замінять запірну арматуру у 8 водопровідних камерах, а підрядна організація «КСМ-груп» проведе заміну обладнання у водопровідній камері на вул. Чуднівській та під’єднає до новопрокладеного трубопроводу абонентів, які проживають на Сквирському шосе.

Зображення з Facebook-допису КП «Житомирводоканал»

Як повідомляв Житомир.info, востаннє водопостачання в Житомирі припиняли 30-31 травня 2020 року, коли проводилися заплановані аварійно-технічні роботи: спочатку воду повністю відключили, а потім хлорували, тож для харчових потреб вона була непридатною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі