Новини компаній

​Сімейний відпочинок у Карпатах

24 June 2020, 17:17

Провести відпустку хочеться звичайно із сім’єю. Сімейний відпочинок - це традиція, яка тісно вкоренилася у наше життя, зміцнює сімейні цінності, робить нас щасливими та дарує всій родині теплі спогади. Найкращим варіантом для сімейного відпочинку завжди залишаються курорти. Адже тут можна поєднати цікаве та корисне, активність та релакс, отримати нові враження та залишити фото на згадку в сімейному альбомі.

Розкриємо вам таємницю, аби комфортно та якісно відпочити, не обов’язково мандрувати за кордон. Сьогодні в Україні є багато чудових місць для відпочинку з дітьми. Найпопулярніший із них - відпочинок з дітьми в Карпатах.

Відпочинок з дітьми в Карпатах

Карпати дозволяють поринути у світ природи, насолодитися чарівними пейзажами, активно та з користю провести час. Тут цікаво у будь-яку пору року. Взимку - катання на лижах та сноубордах, влітку - збирання грибів та ягід, весною та восени можна споглядати, як природа змінює свої пейзажі новими кольорами та насолоджуватися комфортом в місцевих етно-готелях.

Карпати пропонують такі трендові розваги сьогодення як мотузкові парки, роуп-джампінг, тюбінг (зимовий та літній), тролейні траси, катання на конях, їзда на квадроциклах, водні розваги - катання на водних лижах та сап-бордах, флай-серф (FlySurf) та ін. Динопарк у Буковелі - ще одна новинка, від якої малюки просто у захваті. Максимально реалістичні прадавні звірі зі звуковими ефектами годі відрізнити від справжніх. Тому не витрачайте час на отримання віз та перельоти, а вирушайте у Карпати за новими враженнями!

Трускавець - оазис сімейного відпочинку

Відпочинок з дітьми в Трускавці підійде сімейним парам, які полюбляють комфорт, природу та корисні розваги. На курорті безліч чудових місць для відпочинку: парки, звіринці, сквери, дитячі майданчики, озеро з пляжем, кафе, розважальні центри та ін.

Дельфінарій “Оскар” порадує малят вражаючою шоу-програмою від морських друзів. У зоопарку, що знаходиться в місцевому парку “Підгір’я” можна пригостити звірят ласощами. В Курортному парку є можливість покататись в кареті запряженій кіньми. А скульптури із бронзи та дерева на християнську та міфологічну тематику у парку Підгір’я привертають увагу навіть дорослих.

Курорт Трускавець розвиває сімейні цінності, дозволяє відпочити не лише у відпустці, але й навіть якщо ви здійснюєте тур вихідного дня. У ресторанах та кафе міста ви відчуєте справжню люб’язність та гостинність карпатського краю, що втілюється у чудових національних стравах.

Сімейні готелі Трускавця

Для родин, які відвідують місто з ночівлею, або приїхали на тривалий відпочинок, курорт пропонує сімейні готелі. Трускавець десятиліттями приймає туристів зі всієї Європи. Тому якість обслуговування тут на високому рівні. Готелі та пансіонати, які розраховані на сімейний відпочинок, пропонують послуги няні, дитяче меню в кафе, облаштовані інтерактивними кімнатами, безпечними дитячими майданчиками та іншими зручностями. Багато готелів пропонує безкоштовне проживання дітей до 6 років. Ось декілька варіантів, які якнайкраще оснащені для відпочинку з дітьми у Трускавці.

Курортний готель «Лісова Пісня»

“Лісова Пісня” - готель на курорті Трускавець, який заслуговує уваги сімейних пар. Тут пропонують дітям до 12 років безкоштовне проживання. В кожному номері є власна кухня з необхідною технікою та приладдям. А на території закладу є тюбінг парк, мотузковий парк, а також дитячі розвиваючі кімнати.

Готель “Трускавець 365”

Готель “Трускавець 365” - це в першу чергу анімація для гостей, круглорічні тури, мотузковий парк та зіп-лайн для дітей і дорослих. Тут функціонує кілька дитячих кімнат, які розділяються по віку. Часто запрошуються аніматори. Багато екскурсій розраховані на дітей та підлітків.

Mirotel Resort and Spa

Mirotel Resort and Spa подарує незабутній відпочинок як батькам, так і дітям. Сімейні номери дозволять комфортно відпочити, адже ви обов’язково витратите чимало енергії на басейни, тренажерний зал та спа-процедури. А діти можуть зануритися у чарівний світ казки “Аліса в країні чудес”, адже сучасний дитячий майданчик з гірками та батутом оформлений за мотивами саме цієї книги. Проте дитячий басейн із гіркою та грибочком-душем - найбільш улюблене місце дітлахів.

Rixos-Prykarpattya

“Rixos-Prykarpattya” - 5-зірковий комплекс, що знаходиться поряд з Курортним парком в південній частині Трускавця. На території санаторно-курортного комплексу розташовані спортивні площадки, невеликий парк та чудовий літній аквапарк з гірками та великим відкритим басейном. До послуг проживаючих няня та спеціалізована дитяча кімната з педагогами.

Санаторій “Карпати”

Санаторій “Карпати” заслуговує уваги туристів, які полюбляють природу та смачну домашню кухню. В парку “Підгір’я”, який належить закладу, розташувався невеликий звіринець, де діти можуть познайомитися із “нашими меншими друзями”. Також на території санаторію функціонують спортзал, басейн та дитячі майданчики.

Пансіонат “Богема”

Пансіонат “Богема” розташувався поряд із лісо-парковою зоною та озером. На території для дітей облаштований майданчик з гірками, пісочницею та гойдалками. Також є басейн із зоною для відпочинку, сауна, тренажерний зал. Альтанки дозволяють зручно відпочивати на свіжому повітрі. Пансіонат організовує дуже вигідні гірськолижні тури взимку, а влітку є широкий вибір екскурсійних програм.

Екскурсії та подорожі із Трускавця зручно робити у будь-якому напрямку, адже курорт знаходиться в центрі Українських Карпат та має чудове сполучення. А розвинена сучасна інфраструктура міста дозволяє отримати максимум корисних емоцій та позитивних вражень від сімейного відпочинку в Карпатах.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відпочинок Карпати  
Матеріали по темі