Фоторепортаж

​Ранкові тренування професійних спортсменів та любителів на житомирському стадіоні «Спартак Арена». Фоторепортаж

25 June 2020, 10:21

Зранку 25 червня на стадіоні «Спартак Арена» людно, житомиряни прийшли на ранкове тренування.

Біг, вправи на розтяжку, прес, робота на тренажерах. З аматорами на стадіоні тренуються кілька десятків спортсменів. Найпопулярнішими серед дорослих і дітей є бігові доріжки.Люди старшого віку займаються «скандинавською ходою». Попри досить велику кількість охочих потренуватися, їм все ж вдається зберігати дистанцію.

Найменше людей до 07.00 ранку, а ось на після 08.00 год житомиряни активніше приходять на стадіон, не зважаючи на літню спеку.

Спортсмени розповідають, що зараз активно тренуються і сподіваються, що закривати стадіони і посилювати карантинні обмеження більше не будуть.

Нагадаємо, у зв’язку з заходами, спрямованими на запобігання поширенню коронавірусної інфекції, з 17 березня у Житомирі призупинили свою роботу спортивні заклади, секції, гуртки, басейни, фітнес-клуби та центри.

Який вигляд мали житомирські стадіони і спортмайданчики на карантині дивіться у фоторепортажі відзнятому 24 березня

Фотоісторію житомирської бігунки-аматорки про особливості цього виду спорту, «екіпірування» бігунів та командну підтримку дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні 4 травня Кабінет міністрів продовжив карантин до 22 травня 2020 року та запустив з 12 травня перший з п’яти етапів послаблення карантину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спартак Арена стадіон спортсмени ранкове тренування  
Матеріали по темі