Події

​У Житомирі контрактника ДШВ на 3 місяці відправили на гауптвахту за ухиляння від служби

25 June 2020, 17:37

Військовослужбовця-контрактника військової частини Десантно-штурмових військ що дислокується в м. Житомир засуджено до 3 місяців арешту з відбуванням покарання на гауптвахті за ухиляння від проходження військової служби.

Про це Житомир.info25 червня повідомила військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України.

«Зокрема, військовослужбовець, під час проходження військової служби за контрактом у м. Житомир, в період з січня 2020 року по червень 2020 року, діючи з прямим умислом та з особистих мотивів, в умовах особливого періоду намагався ухилитися від подальшого проходження військової служби, не з’явившись вчасно на службу до вище вказаної військової частини, та проводив час на власний розсуд, не пов’язуючи його з виконанням службових обов’язків по захисту Батьківщини. Однак, 23 червня 2020 року вироком Богунського районного суду
м. Житомира вказаного військовослужбовця визнано винуватими у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України, і призначено покарання у виді 3 місяців арешту», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 21 на 22 червня 2020 року в одній з військових частин ДШВ у Житомирській області сталася бійка між військовослужбовцями, які служать за контрактом та військовослужбовцями строкової служби. 25 червня стали відомі подробиці бійки: ексконтрактники підбурювали строковиків до непокори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий ДШВ суд гаупвахта  
Матеріали по темі