Події

У Житомирі на Великій Бердичівській Renault врізався в стіну будинку: водій отримав травми, поліція почала розслідування

26 June 2020, 10:36

Поліція розслідує ДТП у Житомирі, яка сталася вранці 25 червня по вул. Великій Бердичівській: автомобіль Renault врізався у стіну будинку, постраждав водій транспортного засобу.

Про це 26 червня повідомляє пресслужба поліції області.

«Попередньо встановлено, що близько 07:00 водій автомобіля «Renault MEGANE», 35-річний житомирянин, рухаючись по вул. В. Бердичівській, виконав маневр, щоб уникнути зіткнення з іншим автомобілем, який створив аварійну ситуацію на дорозі. У результаті автомобіль зіткнувся зі стіною будинку. Унаслідок автопригоди водій «Renault» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Усі обставини та причини ДТП з’ясовуються у ході розпочатого досудового розслідування за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція закликає водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки та нагадує, що перевищення дозволеної швидкості є найпоширенішою причиною дорожньо-транспортних пригод.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 23 червня 2020 року неподалік села Вереси Житомирського району автомобіль Toyota Avensis виїхав на закриту на ремонт ділянку дороги і зіштовхнулась з бетонним покриттям, одну пасажирку забрали в лікарню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція Велика Бердичівська 
Матеріали по темі