Події

На підприємстві у Житомирській області пенсіонера затиснуло металевим обладнанням, чоловіка визволяли рятувальники

26 June 2020, 12:15

У смт Романів Житомирської області 25 червня травмувався 61-річний чоловік: на пенсіонера впали металеві частини опалювального обладнання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Увечері 25 червня до Романівського відділення поліції надійшло повідомлення про доставлення до місцевої лікарні пенсіонера з множинними травмами та у шоковому стані.

«За попередньою інформацією, 61-річний житель смт Романова перебував у приміщенні котельні на території місцевого підприємства, де проводився демонтаж котла. У якийсь момент на чоловіка впали металеві секції опалювального обладнання», – йдеться у повідомлення.

У результаті інциденту пенсіонер отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Подробиці події 25 червня повідомили в управлінні ДСНС України у Житомирській області: чоловіка з-під металевого обладнання діставали рятувальники.

«25 червня, о 13:19 год., на пункт зв’язку 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Романів надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у діставанні чоловіка, якого затисло під котлом на території одного із підприємств у райцентрі», – пише пресслужба ДСНС.

З’ясувалося, що троє чоловіків проводили демонтаж котла в приміщені. Під час роботи металевий пристрій впав та прижав одного з працівників. Чоловіка затисло частково між стіною та підлогою. Інші двоє, які залишилися неушкодженими, й зателефонували на «101». На момент прибуття фахівців ДСНС він був при свідомості, вогнеборці одразу повідомили про подію по лінії «103».

Рятувальники спочатку намагалися розширити простір навколо постраждалого за допомогою механізованих гідравлічних ножиців, але цього виявилося недостатньо. Використовуючи одночасно і механічний, і ручний інструмент, вони зробили отвір між котлом та стіною. Завдяки цьому фахівці ДСНС змогли обережно дістати та винести чоловіка з приміщення. Далі вони на ношах транспортували травмованого до медичного автомобіля, на якому його госпіталізували.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2019 року на Яблунецькому хлібоприймальному підприємстві в Ємільчинському районі Житомирської області, загинув чоловік, потрапивши у насип насіння соняшнику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травма травматизм травмування Романів  
Матеріали по темі