Місто

Житомирська меблева фабрика «Луч» святкує 20-річчя, на відвідувачів очікують знижки до 50% і розіграші подарунків

30 June 2020, 09:43

Уже два десятки років на українському меблевому ринку працює фабрика «Луч», яка пропонує якісну, функціональну і комфортну продукцію.

Улітку цього року «Луч» відзначає ювілей – 20 років роботи. З нагоди свята фабрика підготувала сюрпризи своїм споживачам: знижки та розіграші подарунків.

Отже, упродовж чотирьох днів, з 1 по 4 липня 2020 року, у фірмовому магазині фабрики «Луч» на весь асортимент діятимуть знижки від 20% до 50%. Окрім цього, кожен, хто купуватиме меблі у ці дні, автоматично стане учасником розіграшу подарунків та сертифікатів на продукцію фабрики. На клієнтів також очікують презенти одразу після здійснення покупки.

Більше того, взяти участь у розіграші зможуть не лише активні покупці – достатньо буде завітати до магазину та просто сфотографуватися біля спеціально облаштованої фотозони, а також заповнити анкету. Фотографію потрібно буде опублікувати на своїй сторінці у соцмережі (Facebook, Instagram) з хештегом #Луч2020 та закріпити публікацію до кінця дії святкового періоду (до 4 липня включно). Після закінчення акції серед її учасників будуть розіграні подарунки (продукція фабрики), сертифікати і купони на додаткові знижки.

Не пропустіть можливості придбати якісні меблі для своєї оселі за суперцінами та ще й отримати бонуси!

Завітайте до магазину меблевої фабрики «Луч» з 1 по 4 липня за адресою: проспект Незалежності, 13.

З асортиментом можна ознайомитись на офіційному сайті магазину меблевої фабрики

Контактні дані – тут

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі